Forum Sklepy Internetowe

Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.

Nie jesteś zalogowany.

Kredyty

Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty, akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów. Jednym słowem zareklamuj się u nas.
Możesz napisać komentarze do wpisów wcześniej zaprezentowanych sklepów. Ogólne rozmowy na temat polskich sklepów.
Aby pisac i komentowac musisz sie zarejestrowac i zalogowac.

#1 2009-10-20 21:24:27

Lena82
Użytkownik

Perfmeria "Kokai"

Witam wszystkich:))
Ja ze swojej strony mogę Wam polecić świetną perfumerię internetową www.kokai.pl,
w której dość często robię zakupy.
Mają oni szeroki asortyment markowych perfum i innych kosmetyków w atrakcyjnych cenach.
Co więcej zawsze są jakieś promocje.
Ostatnio kupiłam tam swojemu chłopakowi wodę toaletową Davidoff "Good Life For Men"
125 ml za 169 zł (w normalnych sklepach widziałam ją za prawie 30o zł), więc różnica jest duża.

Pozdrawiam

#2 2009-10-21 19:19:43

matte
Użytkownik

Re: Perfmeria "Kokai"

Słyszałam z opowieści koleżanek z pracy, że w perfumerii kokai.pl są promocje, ale żeby ceny aż tak się różniły od tych w normalnych perfumeriach...
Aż zajrzę na stronę i sama sprawdzę ile mogą kosztować moje ulubione zapachy ;)

#3 2009-11-16 22:30:31

rena
Użytkownik

Re: Perfmeria "Kokai"

Faktycznie na kokai.pl są bardzo duże promocje. Kupiłam tam mojemu chłopakowi perfumy z Hugo Bossa o ponad sto złotych taniej niz w perfumerii. Sklep ma do zaoferowania dużo produktów w przystepnych cenach - można sobie kupić oryginalne perfumy i jeszcze zaoszczędzić.

Stopka forum