Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.
Nie jesteś zalogowany.
![]() Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty,
akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów.
Jednym słowem zareklamuj się u nas. #1 2009-10-16 17:17:29
drukarki do użytku biurowegoostatnio poszukując kolorowej drukarki umożliwiającej wydruk w formacie a3 do swojej nowo otwartej firmy trafiłam na ofertę sklepu internetowego www.sklep-oki.pl Przyznać muszę że zaskoczyła mnie ta oferta bardzo pozytywnie. Wśród sprzętu tej klasy i tego przeznaczenia oferta okazała się najbardziej korzystna zarówno pod względem ceny jak i wydajności sprzętu. Obsługa okazała bardzo sympatyczna ale przede wszystkim rzeczowa i profesjonalna. Umożliwiono mi zakupy za gotówkę, na raty lub leasingowanie sprzętu. Sprzęt oki już od wielu lat pracował na wysokie oceny więc co do jakości nie sposób mieć zastrzeżenia. polecam Offline #2 2009-11-23 16:44:40
Re: drukarki do użytku biurowegoJa wszystkie drukarki w firmie kupiłam na sklep.doktortusz.pl . To bardzo profesjonalny serwis, mają bardzo duży wybór produktów i w tym momencie najatrakcyjniejsze ceny na rynku. Naprawdę warto tam się zaopatrywać a trafiłam do niego przez zupełny przypadek- w mojej starej drukarce skończył się tusz a ponieważ byłam chora i nie chciałam nikogo fatygować postanowiłam zamówić go przez Internet. Przekonała mnie do siebie profesjonalna i miła obsługa, więc kiedy kompletowałam sprzęt do biura nie miałam wątpliwości, do kogo sie zgłosić. Offline #3 2009-12-01 21:09:55
Re: drukarki do użytku biurowegoZgadzam się z autorem wątku, że drukarkom i obsłudze ze sklep-oki.pl nie można nic złego zarzucić. Offline |