Forum Sklepy Internetowe

Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.

Nie jesteś zalogowany.

Kredyty

Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty, akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów. Jednym słowem zareklamuj się u nas.
Możesz napisać komentarze do wpisów wcześniej zaprezentowanych sklepów. Ogólne rozmowy na temat polskich sklepów.
Aby pisac i komentowac musisz sie zarejestrowac i zalogowac.

#1 2009-09-27 18:46:55

korsarz
Użytkownik

sklep delta.poznan.pl

Witam
Czy ktoś z Was zamawiał już jakiś sprzęt w delta.poznan.pl? Chciałabym zamontować system monitoringu przed sklepem. Polecono mi deltę, jako że posiadają bardzo duży asortyment (jeśli chodzi o telewizję przemysłową i nie tylko) oraz konkurencyjne ceny. Zanim jednak zdecyduję się na zakup, chciałabym poznać opinie na ich temat? Jak z dostawą? Czy w razie czego można zwrócić towar? A może znacie jakieś inne sklepy, gdzie można liczyć na pełen profesjonalizm?

#2 2009-12-11 16:58:58

Snake
Użytkownik

Re: sklep delta.poznan.pl

Hej Korsarz. Jako klient delta.poznan.pl pozwole sobie zabrać głos :) Tymbardziej, ze jak widzę nikt nie skomentował tego wątku. Od paru lat kupuję u nich kamery przemysłowe do moich lokali i nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Wszystkie usługi gwarancyjnie oczywiscie bezpłatnie, wszystko bylo rozstrzygane na moja korzysc. Obsługa bardzo miła i kulturalna (co się rzadko zdarza) Wiecej takich firm sobie życzę! Pozdrawiam

Stopka forum