Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.
Nie jesteś zalogowany.
![]() Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty,
akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów.
Jednym słowem zareklamuj się u nas. #1 2009-08-29 20:46:04
komputerya ja laptopa jak i akcesoria kupuję również w euromall.pl mało kto wie, że można kupić tam taki sprzęt w świetnych cenach! Offline #2 2009-09-12 15:22:11
Re: komputerySłyszałam o tamtym sklepie. Ja jednak swojego laptopa kupiłam na swiatlaptopow.pl i przyznam, że całkiem miło wspominam zakupy w tym sklepie. Zależało mi na czasie, ponieważ piszę mnóstwo prac na kompie i musiałam je na gwałt oddać, a mój ówczesny komputer zaczął szwankować. Pomyślałam, że zakup laptopa będzie dobrym rozwiązaniem, bo nawet wygodniej niż ze stacjonarnym. Przesyłkę miałam bardzo szybko, miła obługa wytłumaczy, co i jak. Polecam. Offline #3 2009-12-03 10:27:45
Re: komputeryZgrzyt widzę, że mam podobne doświadczenia w kwestii wyboru sklepu internetowego, w którym zakupiliśmy swoje laptopy! Również korzystałam z usług swiatlaptopow.pl. W zasadzie przekonała mnie ich obsługa no i te 3 lata gwarancji, które oferują. Chyba nigdzie, żaden sklep nie daje aż tak długiego okresu gwarancyjnego. Offline #4 2011-04-01 09:04:03
Re: komputeryWidzę że na tym forum większość tematów to tylko reklama :/ [url=http://www.kuchniewenex.pl/1,o-firmie.html]meble kuchenne[/url] Offline #5 2011-06-16 12:48:02
Re: komputeryReklamy będą stopniowo usuwane, przejęliśmy forum, postaramy sie aby były tu tylko konkrety a nie bzdety :) Offline #6 2012-01-22 14:46:47
Re: komputeryJa akurat swój laptop kupiłam nie w sklepie internetowym, tylko w „normalnym” sklepie. Cena akurat była atrakcyjna, także nie było co szukać lepszej ceny w internecie. Chodząc na zakupy do dużych hipermarketów, często napotykamy się na sklepy z sprzętami komputerowymi, czasami można obejrzeć dany produkt w sklepie „na żywo”, a później rozejrzeć się za nim w internecie, zorientować się w cenach i się zastanowić gdzie bardziej opłaca się nam dany zakup. Offline |