Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.
Nie jesteś zalogowany.
![]() Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty,
akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów.
Jednym słowem zareklamuj się u nas. #1 2009-08-06 23:47:41
Zdrowy tryb życiaWitam serdecznie! Offline #2 2009-11-27 15:14:36
Re: Zdrowy tryb życiaa ja polecę z kolei coś dla ciała przydatnego po wysiłku fizycznym- relaksująco- leczniczą matę z funkcją podgrzewania którą można używać zarówno w domu ja i w samochodzie. Sama taką zakupiłam na wasserman.pl i jestem naprawdę zadowolona zarówno z produktu jak i z samej obsługi w sklepie. Przesyłka szybko dotarła po złożeniu zamówienia a ja się w niedlugim czasie mogłam poczuć dużo lepiej Offline #3 2010-02-12 13:12:04
Re: Zdrowy tryb życiaZdrowy tryb życia, to nie tylko odpowiednia dieta, ale także ćwiczenia, brak używek, ogólnie zdrowy tryb życia. Oczywiście każdy powinien indywidualnie zastanowić się nad tym co jeść, jak ćwiczyć. Nie wolno też zapominać o kondycji psychicznej, bo od niej tez sporo zależy. Offline #4 2010-02-24 21:30:41
Re: Zdrowy tryb życiaZgadzam się, dieta i ćwiczenia to podstawa zachowania zdrowego trybu życia i dobrego samopoczucia. Moim zdaniem jeśli już coś kupować, powinno być to urządzenie porządne, dobrej jakości. Takie, jak np. orbitrek ze strony: http://www.sklep-presto.pl/product-pol-9695-Orbitrek-magnetyczny-HS40E-Hop-Sport.html Offline |