Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.
Nie jesteś zalogowany.
![]() Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty,
akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów.
Jednym słowem zareklamuj się u nas. #1 2009-07-19 14:13:49
Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronikaWitam, Offline #2 2009-07-27 11:38:27
Re: Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronikapodpisuję się pod tym. sklep, który jak mało daje rewelacyjne poczucie, że jesteś właściwie obsłużony choć to sklep internetowy! rewelacyjny wprost kontakt ze sprzedawcami, którzy doradzą sprzęt pod klienta i do jego potrzeb. no i duży asortyment;] Offline #3 2009-08-06 22:53:46
Re: Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronikaw delta.poznan.pl kupowałam kamery przemysłowe..bardzo duży wybór i genialna obsługa..jeden z lepszych sklepów internetowych Offline #4 2009-08-07 22:06:42
Re: Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronikaCo prawda jak dotąd nie robiłam zakupów w Delta Opti, ale konsultacje z obsługą przebiegły bardzo sprawnie, już jako tako orientuję się w temacie i jestem niemalże zdecydowana na zakup :) Offline #5 2009-09-28 03:46:38
Re: Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronikaW sklepie Delta Opti najważniejsze jest to, że można kupić w nim kamery nie tylko do profesjonalnego monitoringu dużych obiektów, ale także do prywatnych posesji. Każdy zatem może czuć się bezpiecznie, a to przecież najważniejsze. Offline #6 2009-10-30 21:33:53
Re: Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronikamiałam przyjemność kontaktu z tym sklepem przy okazji zakładania systemu monitoringu w sklepie rodziców. 2 kamery zewnętrzne, 4 wewnętrzne, monitor plus cały osprzęt - wszystko podpowiedziane, opisane co i jak. Ceny niezbyt wygórowane. Inwestycję udało się szybko zakończyć. Monitoring działa właśnie 3 miesiąc. Jak dotąd żadnego włamania. Offline #7 2009-11-25 11:39:01
Re: Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronikaWidzę, że każdy kupował już w Delta Opti. Ja nie miałam przyjemności, ale zastanawiam się właśnie nad zakupem czegoś co zwiększy moje poczucie bezpieczeństwa (chociaż w małym stopniu). Mam na myśli konkretnie alarm, bo mieszkam w mieszkaniu więc kupno monitoringu jest chyba bez sensu. Tak czy inaczej uważam, że jeśli ktoś ma spać spokojniej ze świadomością posiadania alarmu to powinien go zainstalować Offline |