Forum Sklepy Internetowe

Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.

Nie jesteś zalogowany.

Kredyty

Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty, akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów. Jednym słowem zareklamuj się u nas.
Możesz napisać komentarze do wpisów wcześniej zaprezentowanych sklepów. Ogólne rozmowy na temat polskich sklepów.
Aby pisac i komentowac musisz sie zarejestrowac i zalogowac.

#1 2009-07-19 14:13:49

Darecki
Użytkownik

Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronika

Witam,

Mam przyjemność polecić Państwu firmę http://delta.poznan.pl

Delta Opti to sklep z bogatą ofertą obejmującą kamery telewizji przemysłowej, wyposażenie do monitoringu, systemy alarmowe, a także światłowody, anteny, osprzęt antenowy, WLAN, oprogramowanie do archiwizacji obrazu oraz inne elektroniczne akcesoria.

Polecam szczególnie osobom, które chciałyby zabezpieczyć swoje posesje systemem alarmowym lub systemem monitoringu, a mają wątpliwości przy wyborze odpowiedniego sprzętu. Wystarczy skontaktować się z firmą, a jej specjaliści dobiorą osprzęt optymalnie do indywidualnych potrzeb.

Adres sklepu internetowego: http://delta.poznan.pl

Polecam!

#2 2009-07-27 11:38:27

zakupocholiczka;]
Użytkownik

Re: Delta Opti - monitoring, systemy alarmowe, wlan, elektronika

podpisuję się pod tym. sklep, który jak mało daje rewelacyjne poczucie, że jesteś właściwie obsłużony choć to sklep internetowy! rewelacyjny wprost kontakt ze sprzedawcami, którzy doradzą sprzęt pod klienta i do jego potrzeb. no i duży asortyment;]

#3 2009-08-06 22:53:46

resist
Użytkownik

w delta.poznan.pl kupowałam kamery przemysłowe..bardzo duży wybór i genialna obsługa..jeden z lepszych sklepów internetowych

#4 2009-08-07 22:06:42

karaluch
Użytkownik

Co prawda jak dotąd nie robiłam zakupów w Delta Opti, ale konsultacje z obsługą przebiegły bardzo sprawnie, już jako tako orientuję się w temacie i jestem niemalże zdecydowana na zakup :)

#5 2009-09-28 03:46:38

matte
Użytkownik

W sklepie Delta Opti najważniejsze jest to, że można kupić w nim kamery nie tylko do profesjonalnego monitoringu dużych obiektów, ale także do prywatnych posesji. Każdy zatem może czuć się bezpiecznie, a to przecież najważniejsze.

#6 2009-10-30 21:33:53

patison
Użytkownik

miałam przyjemność kontaktu z tym sklepem przy okazji zakładania systemu monitoringu w sklepie rodziców. 2 kamery zewnętrzne, 4 wewnętrzne, monitor plus cały osprzęt - wszystko podpowiedziane, opisane co i jak. Ceny niezbyt wygórowane. Inwestycję udało się szybko zakończyć. Monitoring działa właśnie 3 miesiąc. Jak dotąd żadnego włamania.

#7 2009-11-25 11:39:01

sunshine
Użytkownik

Widzę, że każdy kupował już w Delta Opti. Ja nie miałam przyjemności, ale zastanawiam się właśnie nad zakupem czegoś co zwiększy moje poczucie bezpieczeństwa (chociaż w małym stopniu). Mam na myśli konkretnie alarm, bo mieszkam w mieszkaniu więc kupno monitoringu jest chyba bez sensu. Tak czy inaczej uważam, że jeśli ktoś ma spać spokojniej ze świadomością posiadania alarmu to powinien go zainstalować

Stopka forum