Forum Sklepy Internetowe

Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.

Nie jesteś zalogowany.

Kredyty

Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty, akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów. Jednym słowem zareklamuj się u nas.
Możesz napisać komentarze do wpisów wcześniej zaprezentowanych sklepów. Ogólne rozmowy na temat polskich sklepów.
Aby pisac i komentowac musisz sie zarejestrowac i zalogowac.

#1 2009-07-06 17:36:29

resist
Użytkownik

monitoring delta

Delta Opti -  http://sklep.delta.poznan.pl/ mają w swojej ofercie kamery telewizji przemysłowej wraz z całym wyposażeniem do monitoringu, światłowody, anteny, osprzęt antenowy, WLAN, oprogramowanie do archiwizacji obrazu oraz inne elektroniczne akcesoria, bardzo profesjonalna obsługa, odpowiedzą na każde pytanie [ja jako laik, miałam ich mnostwo, ale wszystko cierpliwie zostało mi wytłumaczone], jak najbardziej polecam

#2 2009-07-19 00:49:02

taurus
Użytkownik

Re: monitoring delta

Witam, potwierdzam tę opinię, szczególnie, jeśli chodzi o wysoką jakość obsługi klienta, ponieważ na sprzęcie za bardzo się nie znam:) Sklep http://www.delta.poznan.pl/ to szybka wysyłka, bezpieczny transport, wiele promocji- polecam:)

#3 2009-07-27 11:43:47

zakupocholiczka;]
Użytkownik

tak jak już pisałam w innym poście w delcie jest pełen profesjonalizm! nie wciskają klientom towaru, który im "nie schodzi" jak to bywa nie rzadko w wielu sklepach. pełne doradztwo co do zakupywanego sprzętu-jak go najlepiej wykorzystać! naprawdę dobry sklep i to z branż, która przynajmniej mnie się kojarzy z monopolem u monterów

#4 2009-09-28 04:05:20

matte
Użytkownik

Pisano powyżej o fachowej obsłudze klienta, o dużym wyborze sprzętu, a ja napiszę o promocjach. Miałam okazję kupować co prawda niewielką kamerkę, bo mikro, ale mimo wszystko, że cena była konkurencyjna w porównaniu z innymi sklepami, których oferty przeglądałam, to jeszcze trafiłam na promocję. Jeśli kiedykolwiek będe potrzebowała wsparcia monitoringowego to z pewnością ponownie zaufam usługom Delty.

Stopka forum