Forum Sklepy Internetowe

Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.

Nie jesteś zalogowany.

Kredyty

Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty, akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów. Jednym słowem zareklamuj się u nas.
Możesz napisać komentarze do wpisów wcześniej zaprezentowanych sklepów. Ogólne rozmowy na temat polskich sklepów.
Aby pisac i komentowac musisz sie zarejestrowac i zalogowac.

#1 2009-06-03 20:01:12

ancur
Użytkownik

e-ZAPACHY

Witam,

Zapraszam serdecznie do sklepu internetowego e-ZAPACHY.
Zajmujemy się dystrybucją perfum światowych marek, cieszących się uznaniem na rynku i wśród Klientów. Oferujemy Państwu m.in. kolekcję Hugo Bossa, Christiana Diora, Giorgia Armani'ego, Mont blanc oraz wiele innych. Z pewnością usatysfakcjonujemy najbardziej wymagające gusta.
Kolejnym atutem e-zapachów są atrakcyjne promocje. Wystarczy odwiedzić naszą oficjalną stronę internetową, aby się o tym samemu przekonać.

Zamówienia dokonuje się poprzez stronę internetową. Produkty można odebrać osobiście, jak również zlecić dostawę do domu. Gwarantujemy komfort dokonywania zakupu oraz sprawną realizację zamówienia.

Oficjalna strona sklepu: http://www.e-zapachy.pl/. Warto zajrzeć i osobiście się przekonać, jak wiele udogodnień dla Państwa przygotowaliśmy.

Serdecznie zapraszamy!

#2 2009-06-28 23:45:44

karaluch
Użytkownik

Re: e-ZAPACHY

Ja już zrobiłam zakupy w Waszej perfumerii i jestem bardzo zadowolona :) Perfumy otrzymałam po niespełna tygodniu od złożenia zamówienia, o tym, że są oryginalne chyba nie muszę wspominać ;)

#3 2009-07-06 17:39:53

resist
Użytkownik

Re: e-ZAPACHY

jak dla mnie e-zapachy sa najlepsza perfumeria w sieci...duzy wybor, szybka dostawa i coraz to nowe promocje, osobiscie jest moja ulubiona:)

Stopka forum