Forum Sklepy Internetowe

Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.

Nie jesteś zalogowany.

Kredyty

Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty, akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów. Jednym słowem zareklamuj się u nas.
Możesz napisać komentarze do wpisów wcześniej zaprezentowanych sklepów. Ogólne rozmowy na temat polskich sklepów.
Aby pisac i komentowac musisz sie zarejestrowac i zalogowac.

#1 2009-06-03 19:45:55

ancur
Użytkownik

divezone - sklep nurkowy

Witam serdecznie,

Zapraszam wszystkich do zapoznania się z ofertą sklepu internetowego Divezone.
Prezentujemy bogatą ofertę sprzętu do nurkowania. Możemy być dumni z najwyższej jakości każdego proponowanego Państwu sprzętu.
Pomagamy w zdobyciu wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych; oferta obejmuje także książki o tematyce nurkowej, organizujemy szkolenia z wykwalifikowaną kadrą.

Sprzęt można zamówić elektronicznie, poprzez oficjalną stronę sklepu. Gwarantujemy szybkie dostawy.

Oficjalna strona sklepu: http://divezone.pl/

Zapraszam gorąco!

#2 2009-07-24 11:08:24

zgrzyt
Użytkownik

Re: divezone - sklep nurkowy

Sklep oferuje również wysokiej jakości obsługę i wszelkiego rodzaju konsultacje. Kupując w Divezone skafander mokry oraz automat, spotkałam się z przemiłą obsługą. Jako, że dopiero rozpoczynam przygodę z nurkowaniem oraz stawiam wiele pytań, pracownicy chętnie odpowiadali na nie. Wytłumaczyli mi dlaczego ten i ten sprzęt będzie lepszy od innego, dlaczego nie warto kupować tego, czy innego. Dzięki temu moja wiedza nieco się poszerzyła. Szczerze polecam! Obsługa - rewelacyjna!

Stopka forum