Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.
Nie jesteś zalogowany.
![]() Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty,
akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów.
Jednym słowem zareklamuj się u nas. #1 2009-05-07 12:24:00
www.3kropki.plJa szczerze polecam serwis www.3kropki.pl Offline #2 2009-05-07 19:40:52
Re: www.3kropki.plTakże polecam ten sklep:) Ostatnio kupiłam w nim Sagę Gothic:) w bardzo dobrej cenie. Często można spotkać tam różne promocje - co bardzo mnie cieszy, gdyż gromadzę pakiet gier - zarówno starszych jak i nowości na wakacje, kiedy będę miała wreszcie czas, żeby zagrać:)) Sklep zdecydowanie na plus:D Offline #3 2009-08-06 23:20:32
Re: www.3kropki.plja na 3kropki.pl kupiłam Sony PlayStation 3, wybór konsoli mają gigantyczny i to w rewelacyjnych cenach, sprzęt oczywiście też świetny..kupiłam też u nich parę gier na PS3 w promocji [m.in. Resistance 2 i Killzone 2] Offline #4 2010-01-06 10:39:17
Re: www.3kropki.plmogę się z tym zgodzić, że sklep 3kropki.pl oferuje wszystko... bardzo podoba mi się to, że maja tak ogromny wybór gier, programów i jeszcze innych rzeczy. Jak przeglądałam stronę tego sklepu zauważyłam, że można też znaleźć tam bardzo fajne i nietypowe rzeczy jak na przykład słuchawki w kształcie biedronki, czy pszczoły... nie spotkałam innego tak dobrze zaopatrzonego sklepu:) Offline #5 2010-01-07 09:20:13
Re: www.3kropki.plSłuchawki biedronki czy pandy owszem, są fajne i ciekawe, ale i tak na głowę bije wszystkie gadżety odtwarzacz mp3 w kształcie główki MYszki Mickey. Oferta 3kropki.pl pod tym względem przegania nawet MM, bo tam takich odtwarzaczy nie ma. Offline |