Forum Sklepy Internetowe

Forum o sklepach i produktach. Ogłoszenia i opinie.

Nie jesteś zalogowany.

Kredyty

Forum o polskich sklepach internetowych, zaprezentuj produkty, akcesoria, przedstaw najniższe ceny, dobór i opis produktów. Jednym słowem zareklamuj się u nas.
Możesz napisać komentarze do wpisów wcześniej zaprezentowanych sklepów. Ogólne rozmowy na temat polskich sklepów.
Aby pisac i komentowac musisz sie zarejestrowac i zalogowac.

#1 2009-05-07 12:24:00

ratm
Użytkownik

www.3kropki.pl

Ja szczerze polecam serwis www.3kropki.pl
Oferują chyba wszystko !
Gry w dobrych cenach na każdą możliwą platformę.
Programy komputerowe posegregowane tematycznie.
Akcesoria komputerowe (myszki, skanery, kamery internetowe, drukarki,itp.)
TV,Notebooki, Nawigacje GPS, Aparaty, Kamery Cyfrowe i wiele wiele innych.

Sam kupowałem u nich do tej pory program do nauki języka angielskiego i kamerkę internetową. Wysyłka jest bardzo sprawna prawie tak dobra jak kontakt z obsługą sklepu - szczerze polecam !

#2 2009-05-07 19:40:52

trully
Użytkownik

Re: www.3kropki.pl

Także polecam ten sklep:) Ostatnio kupiłam w nim Sagę Gothic:) w bardzo dobrej cenie. Często można spotkać tam różne promocje - co bardzo mnie cieszy, gdyż gromadzę pakiet gier - zarówno starszych jak i nowości na wakacje, kiedy będę miała wreszcie czas, żeby zagrać:)) Sklep zdecydowanie na plus:D

#3 2009-08-06 23:20:32

resist
Użytkownik

ja na 3kropki.pl kupiłam Sony PlayStation 3, wybór konsoli mają gigantyczny i to w rewelacyjnych cenach, sprzęt oczywiście też świetny..kupiłam też u nich parę gier na PS3 w promocji [m.in. Resistance 2 i Killzone 2]

#4 2010-01-06 10:39:17

biedronka
Użytkownik

mogę się z tym zgodzić, że sklep 3kropki.pl oferuje wszystko... bardzo podoba mi się to, że maja tak ogromny wybór gier, programów i jeszcze innych rzeczy. Jak przeglądałam stronę tego sklepu zauważyłam, że można też znaleźć tam bardzo fajne i nietypowe rzeczy jak na przykład słuchawki w kształcie biedronki, czy pszczoły... nie spotkałam innego tak dobrze zaopatrzonego sklepu:)

#5 2010-01-07 09:20:13

matte
Użytkownik

Słuchawki biedronki czy pandy owszem, są fajne i ciekawe, ale i tak na głowę bije wszystkie gadżety odtwarzacz mp3 w kształcie główki MYszki Mickey. Oferta 3kropki.pl pod tym względem przegania nawet MM, bo tam takich odtwarzaczy nie ma.

Stopka forum